ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Εμπόριο Κρεάτων - Κρεοπωλείο Ασπρόπυργος Αττική

Το κρεοπωλείο μας "Κρεαταγορά Ασπροπύργου" το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο, δραστηριοποιείται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο κρεάτων, προσφέροντας σε κάθε πελάτη του φρέσκα και Ελληνικής προέλευσης νωπά κρέατα καθώς και κρεατοσκευάσματα τα οποία αποτελούν την καλύτερη λύση για το τραπέζι σας.

Με αίσθημα ευθύνης, πολύ μεράκι και αγάπη, καθημερινά στο κρεοπωλείο μας, προσφέρουμε άριστης ποιότητας νωπά κρέατα και κρεατοσκευάσματα αλλά και τη μέγιστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες που μας στηρίζουν και επιλέγουν το κρεοπωλείο μας για την διατροφή των ιδίων και των οικογενειών τους...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Στο κρεοπωλείο μας το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο, καθημερινά θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από φρέσκα νωπά κρέατα καθώς και παρασκευάσματα που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΜΕ

ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΜΕ

Το κρεοπωλειο μας προμηθεύει με νωπά κρέατα και κρεατοσκευάσματα ξενοδοχεία, εστιατόρια και επιχειρήσεις εστίασης στον Ασπρόπυργο και σε όλη την Αττική.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το κρεοπωλείο μας στον Ασπρόπυργο, παρέχει και υπηρεσίες παράδοσης της παραγγελίας σας κατ' οίκον, σε σύντομο χρονικό διάστημα και εντελώς δωρεάν.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στο κρεοπωλείο μας, μπορείτε καθημερινά να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από κρέας, κρεατοσκευάσματα καθώς και προϊόντα delicatessen άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.